VAARTOCHTEN MET DE VRIJHEID

Wil jij de mooiste plekjes van de Waddenzee bekijken en ondertussen zeehonden van dichtbij spotten? Ons schip heeft weinig diepgang zodat we naast de zandbanken kunnen varen. Door de kleine groepen, is er altijd een goede plek, om tegenieten van de zeehonden. Zeehonden zijn nieuwsgierig en zwemmen vaak rondom de boot, vanaf ons achterdek maak je de mooiste foto's!

ZEEHONDEN KIJKEN BIJ DE RAZENDE BOL

Dagelijks varen wij over het Wad richting de Noordzee om zeehonden te spotten. De zandplaat de Razende Bol is een onbewoond eilandje ten zuiden van Texel, en is zo'n 4,5 km2 groot. Het is een heerlijke plek voor honderden rustende zeehonden en vogels, en onderdeel van het UNESCO Werelderfgoed. Genoeg te zien dus!

PRIVÉVAARTOCHTEN

Wil je liever met je eigen gezelschap op pad? De Vrijheid is ook af te huren voor privévaartochten, feestjes, as verstrooiingen of andere bijzondere gelegenheden.

Wil jij aan boord lunchen of borrelen, vier je een jubileum, bedrijfsuitje of je verjaardag? Wij denken graag met je mee, en kunnen indien gewenst de catering verzorgen.

Ben je met een groter gezelschap >12 personen, kies dan voor een combitocht met Bruuzer. Met deze snellere boot vaar je een avontuurlijk tocht, die geschikt is voor jong en oud.