BESTEL JE TICKET

Van 1 april tot 1 november zijn er vrijwel dagelijks zeehondentochten, in de overige maanden alleen op afspraak. De vaartochten en vertrektijden zijn afhankelijk van het getij. Bij hoog water varen we naar de grote zeehondengroepen op en rondom de Razende Bol. Bij laag water bezoeken we droogvallende zandbanken in de Waddenzee, waar de zeehonden graag uitrusten. Tickets reserveren of meer informatie? 

06 - 5799 9033
Ligplaats: Haven 9, Oudeschild, Texel

Ga met ons mee!

De Vrijheid is perfect voor een heerlijke tocht over de Waddenzee. Ga op zoek naar zeehonden, ontdek het onbewoonde eilandje De Razende Bol of kies voor een privévaartocht.

Meer informatie of reserveren? 

06 - 57 99 90 33

 • arrangement_item1.jpg

  Zeehondentochten

  Dagelijks varen wij vanuit de haven van Oudeschild ’t Wad op om zeehonden te zoeken. Onze ervaren schipper kent de omgeving op z’n duimpje en weet ze altijd te vinden.

 • arrangement_item3.jpg

  Razende Boltochten

  Altijd al naar een onbewoond eilandje willen gaan? De zandplaat Noorderhaaks, ook wel Razende Bol genoemd, bestaat uit spectaculaire geulen en duintjes. 

 • arrangement_item2.jpg

  Privévaartochten

  Wil je liever met alleen je eigen gezelschap op pad? De Vrijheid is ook af te huren voor privévaartochten, feestjes, asverstrooiingen of andere bijzondere gelegenheden.